I ett nytt samarbete med svenskdrivna Punkrockstore har två nya Attentat t-shirts skapats. Motiven är fronten på “Ge fan i mej” Attentats debutsingel från1979 och “Born to be malaj”, den tredje vinylsinglen, släppt 1980.  Nyfiken och vill köpa? Klicka in på Punkrockstore och botanisera runt. Det finns tishor från massor av punkband från Europa och USA.

Utöver de nya tishorna finns det massor av go merch här på Attentats webbshop. Attentat postorder köpte i vintras in de sista 50 vinylsinglarna av ”Fy fan svenska man” av skivbolaget och likadant med de 35 sista exen av ”Born to be malaj” repress. Drygt hälften finns kvar av dessa. Sen är det slut på riktigt. Dessutom finns det fräscha pins för samlaren, numrerade rosa vinylskivor av ”Punkhjärta” samt de senaste svarta Punkhjärtatischorna.

I den bästa av pandemivärldar är Attentat tillbaka på scenen sista helgen i augusti. Alingsås! I augusti släpps på alla streamingsajter också den första av låtarna från en trespårssingel, som även kommer på vinyl senare i höst. Detta sker med eller utan pandemi!