En svart valborgsvaka med ATTENTAT, THORSTEN FLINCK, CIRKUS MIRAMAR för att fira de elaka häxornas avfärd till offerplatserna med punk och mörk poesi.

På Valborgsvakan gör Attentat sin första riktiga spelning i Göteborg på nästan tre år, stärkta av en utsåld vinterturné med grand final på Stadsteaterns Stora Scen under föreställningen Göteborg Sound. Dagens Attentat spelar hårdare och rakare än på många år och senaste singlarna ”Anarki i stan” och ”Jag älskar inte dig nåt mer” har uppskattats mycket av både livepublik och media.

Som perfekt kontrast till Jönsson & Co kommer den oefterhärmliga skådespelaren och musikern Thorsten Flinck att sjunga och läsa svart poesi, kompade av inga mindre än… Attentat. Thorsten är just nu uppmärksammad med podden ”Återföreningen” ihop med Sigge Eklund. Inleder kvällen gör Trollhättans stoltheter Cirkus Miramar, som äntligen är tillbaka i favoritstaden Göteborg med sin nerviga, punkiga nyprogg. Den åtta man/kvinna starka gruppen är aktuell med ny singel och snart ett nytt album.

Vilken laguppställning, va?! Samtliga tillfällen Attentat spelat på hemmaplanen Musikens hus i Majorna har det varit lapp på luckan. Så skynda för fan. Räkna med utsålt. Biljettsläpp: Fredag 25/2 kl 0900 här: Tickster Klädkod: Häxa. Punkpoetmeny i restaurangen.