Yes! Deltagartaket tas bort 29 september!!! Inomhus, utomhus, i rymden överallt!  Nu jävlar kan Attentat spela live igen. Äntligen har regeringen insett att det inte hjälper att begränsa kultur- och sportevenemang för att 20 procent av Sveriges vuxna befolkning vägrar vaccinera sig mot covid19. Attentats första gig lör 23 oktober i Alingsås blir något utöver det vanliga. Attentatsmännen är otroligt peppade och fokusera på att ge absolut allt till publiken denna historiska återkomst och premiärkväll. Inget är som förr, nu blir det bättre. Missa inte det, hälften av biljetterna är redan sålda. Försäkra dig om en plats hos Nortic Biljettservice

Under 18 månaders karantän har Attentat trots allt hunnit med tre sessions i inspelningsstudion hos Per Stålberg och Wellfare sounds. Första visiten resulterade i singeln “Under mitt skinn” som släpptes i december 2020. I år har ytterligare 5 låtar spelats in. Tre av dem kommer att släppas på en vinylsingel senare i år.

Här är spelschemat, det kommer att uppdaterats snart. Har du någon idé eller förslag på spelplats på de två vakanta dagarna hör av dig till Kotte Management tel 0708-21 54 27.

 

Fredag 22 okt – Brålanda

Lördag 23 okt  – Alingsås
Fredag 12 nov – Malmö
Lördag 13 nov – vakant
Fredag 19 nov – Stockholm
Lördag 20 nov – Hedemora
Fredag 10 dec – Linköping
Lördag 11 dec – Kalmar
Fredag 7 juni 2022 – Vänersborg, Subkultfestivalen