Attentat firar ny webbsida med merchandise kampanj! Passa på att köpa helt nya ”Punkhjärta” T-shirten, efterfrågad av många i svart färg, och i modellen Soft Style. Eller någon av de färgade vinylskivorna, vars andrahandsvärde så gott som alltid blir högre än i inköpspriset så snart de är slutsålda. Du kan läsa om de enskilda produkterna genom att klicka på produktbilden i shoppen. Förse dig med attentatiana inför kommande RIOT turné. För den kommer att bli av så snart Covid 19 pandemin blåst över.

Attentat har som du ser moderniserat sin webbsida. Framför allt webbshoppen! Nu blir det enklare för dig att beställa t-shirts, vinyl, CD och annat attentatrelaterade produkter. Du betalar säkert och med betalkort direkt när du beställer, istället som förut med förskott eller Paypal…

Öppningserbjudandet som gäller fram till och med måndag 25 maj är som följer:

  • Alla beställningar portofritt!
  • Beställning för mer än 501 kr får välja en bonus CD singel, ”Skyltsöndag/Jag vill jul” eller ”Svenska punkklassiker EP”.
  • Beställning för mer än 799 kr får därtill ett CD album på köpet; välj mellan ”Attentat är bäst”, “Tatuerade tårar/Här å nu” eller ”Nerv”.
  • Beställer du för 1 077 kr eller mer får du hela 10 procents avdrag på beloppet direkt i kassan!

Erbjudandet gäller endast för beställningar inom Sverige, och för att få beställa måste din order vara på minst 300 kr. När det gäller bonus CD så anger du vilken artikel du vill ha i ordernoteringar, tillsammans med övrig info.